KONYHABÚTOR BUDAPEST

Konyhabútor készítés BudapestSok éves szakmai tapasztalattal vállaljuk egyedi konyhabútorok elkészítését a lehető legkedvezőbb áron, törekedve arra, hogy az elkészült bútor minden szempontból megfeleljen az Ön igényeinek, elképzeléseinek.

Cégünk segítséget nyújt tovább abban is, hogy az egyedi konyhabútor alkalmazkodjon a lakás lehetőségeihez, illetve az Ön anyagi elképzeléseihez. Referenciáinkat a konyhabútor készítés menüpont alatt találja meg.

Vállaljuk továbbá fürdőszoba bútorok-, előszoba bútorok-, szoba bútorok-, gardróbok illetve céges bútorok egyedi elkészítését. Referenciáinkat az egyéb bútorok menüpont alatt találja meg.

FELHASZNÁLT ANYAGOK

Az általunk elkészített egyedi- és blokk konyhabútorok MDF fóliás-, illetve festett fronttal továbbá FA fronttal, és BÚTORLAP fronttal készülnek.

FA frontos, illetve MDF frontos lapoknál továbbá vállaljuk számos minta bemarását, így a frontok díszítését, kazetták készítését, esztétikus és teljesen egyedi konyhabútor lesz az eredménye.

VASALATOK, KIEGÉSZÍTŐK

Konyhabútor BudapestAz elkészült bútorlap elemek éleit minden esetben kiváló minőségű 0,4 mm-es, a frontokra pedig kifejezetten tartós 2 mm vastag ABS kerül. A pántokhoz, illetve fióksínekhez szintén kiváló minőségű és tartós termékeket használjuk.

Vállaljuk továbbá konyhai gépek beépítését. Bekötéshez szakember szükséges.

A megrendelést követően elkezdjük az egyedi konyhabútor elkészítését. Az egyedi konyhabútort előre megbeszélt időpontban a helyszínen készre állítjuk össze. Maximálisan figyelve arra, hogy a szerelés helyszíne az Ön otthona. Ezt mind viselkedésünkkel, mind a munkavégzés tisztaságával és gyorsaságával tiszteletben tartjuk.

DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat!
Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!